Dil nga lundrimi kryesor

Artikujt më të fundit

Tetëvjeçarja Abigeil e ndihmoi babanë e saj të shkonte përsëri në Kishë.
Të sapomartuarit Lorensi dhe An-Sofia janë duke korrur frytet e të punuarit së bashku për t’u bërë shpirtërisht dhe materialisht të mbështetur te vetja, teksa mësojnë prej çifteve me përvojë.
Dëgjo dhe Shkarko këngët e Albumit të Përbashkët 2017
Ne zgjedhim se çfarë lloj njeriu bëhemi.
Gjej përgjigje për pyetjet më të vështira të jetës.
Plaku Dejvid A. Bednar përshkruan se si ne mund të mbështetemi te Zoti në kohën tonë.
Të rinjtë e të rejat e Lagjes Vlorë vënë në skenë një pjesë teatrale
Gjetja e paraardhësve tanë na forcon edhe sepse, teksa e studiojmë jetën e tyre, ne shikojmë mësime që mund t’i zbatojmë në jetën tonë.