Dil nga lundrimi kryesor
Trasmetim i Drejpërdrejt - çdo të diel, ora 17:30

Muzikë dhe një Mesazh

Muzikë dhe një Mesazh - Trasmetim i Drejpërdrejt Javor me Mormon Tabernacle Choir 26 Gusht 2018 në 17:30 - Nëse faqja nuk po ngarkohet, ju lutem rifreskoni faqen.

Muzikë dhe një Mesazh trasmetohet drejperdrejt në faqen vendore të Shqipërisë çdo të diel në orën 17:30.

Mormon Tabernacle Choir nuk mund të arrijë të gjithë njerëzit personalisht, por programi i tij javor, Muzikë dhe një Mesazh, mundet. Që nga viti 1929, gati e gjithë jeta e radios, Mormon Tabernacle Choir ka qenë një fenomen i transmetimit, me transmetimin më të gjatë të vazhdueshëm. Muzika dhe fjala e folur janë futur në Sallën e Famës të Shoqatës Kombëtare të Televizionit dhe Radios dhe ka hyrë në zemrat e dëgjuesve kudo.

Ajo që filloi vetem me një mikrofon, një lajmërues i ulur në një shkallë dhe një sinjal që transmetohej në 30 stacione, tani bartet në të gjithë botën në radio, televizion, dhe internet, duke përfshirë YouTube.

Kliko këtu për të parë se si të ndiqni korin në internet.

Për të parë transmetimet e kaluara sipas kërkesës, shikoni Galerinë Video të Korit.