Dil nga lundrimi kryesor
24 Dhjetor 2017

Programi Festiv i Krishtlindjes

Programi Festiv i Krishtlindjes do të zhvillohet në Durrës, datë 24 Dhjetor 2017, Ora 17:00-21:00

Jeni të ftuar të merrni pjesë. Gjithashtu ftoni familjarët dhe miqtë tuaj.

Ju mirëpresim.