Muzikë gjatë një mbrëmje vere, me Alex Boye

    Alex Boye

    Me rastin e ditës së pionerëve Kori Mormon i Tabernakullit i shoqëruar nga orkestra e sheshit të Tempullit dhe të ftuar të vecantë Alex Boye, organizoi një koncert të quajtur 'Muzikë gjatë një nate vere'.

    Këngë të ndryshme lartësuese dhe shpirtërore u performuan nga këngëtari i mirënjohur Alex Boye, si edhe u ndanë histori për pionerët e kishës.

    Për të ndjekur të plotë (në anglisht) koncertin, ndiqni linkun e mëposhtëm.

    Për më shumë rreth këtij koncerti dhe për një artikull më të plotë (në anglisht) klikoni mëposhtë: