Dil nga lundrimi kryesor

Takimi Shpirteror per Krishtlindje nga Presidenca e Pare

Takimi Shpirteror per Krishtlindje nga Presidenca e Pare

Si cdo vit, presidenca e pare eshte mbledhur per kete takim shpirteror me rastin e Krishlindjes.

Mblidhuni edhe ju sebashku me familjet, miqte dhe te afermit tuaj per te degjuar keto mesazhe te mrekullueshme nga apostujt dhe te thirrurit e Perendise, teksa flasin per rendesine e Krishtlindjes.

Ejani dhe degjoni muziken e mrekullueshme te Korit Mormon te Tabernakullit qe lartesojne shpirtrat tane.

Klikoni figuren e meposhtme per te pare kete mbledhje shpirterore ne gjuhen tuaj.

Ju urojme nje periudhe Krishtlindjeje te gezueshme dhe te mbushur me shpirtin e Perendise.

Me dashuri,

Kunji Tirane Shqiperi