Dil nga lundrimi kryesor

Konferenca e të Rinjve në Moshë Madhore Beqarë

Rome Temple

Dajti Park Resort

Ftojmë të gjithë të rinjtë në moshën 18-35 vjec të marrin pjesë në këtë event.

Do të kemi aktivitete të ndryshme shpirtërore dhe argëtuese, lojra, muzikë dhe vallëzim, klasa instituti, të ftuar dhe surpriza të tjera enkas për ju për të kaluar një kohë të mrekullueshme së bashku dhe për tu përgatitur më shumë për qëllimin dhe temën kryesore të këtij eventi 'Tempulli'.

Planifikoni kohën tuaj për të qenë pjesëmarrës!

Për më shumë kontaktoni me peshkopin ose presidentin e degës suaj.