Dil nga lundrimi kryesor

Eja edhe ti

Dance Night 30-9-2017/1.JPG

Të rinjtë e YSA-së (të rinjtë moshë madhore beqar) organizuan një aktivitet argëtimi. Ata u mblodhën të gjithë për të kaluar një pasdite duke u argetuar së bashku.

Të rinjtë e YSA-së organizojnë dhe mblidhen gjithmonë për të kaluar kohë në shoqërine e njëri-tjetrit, duke mësuar, ndarë experienca dhe duke qënë pjesë aktiviteteve të ndryshme.

Më të zakonshmet janë takimet e së henës ku mblidhen për mbrëmjen familjare dhe ai i së mërkurës ku mësojnë në klasën e instituit dhe më pas kalojne kohë të përbashkët me lojra, bashkëbisedime dhe disa gjëra të vogla për të ngrënë.

Nëse jeni 18-30 vjec dhe dëshironi të jeni pjesë e YSA-së dhe e institutit flisni me peshkopin ose presidentin e degës tuaj dhe ata do tju ndihmojnë dhe udhëzojnë rreth këtij programi të mrekullueshëm.