Të Rinjtë e Durrësit Përgatisin Biskota

Të rinjtë e kunjit Tiranë Shqipëri përgatiten për të shkuar në Tempull. Të rinjtë e lagjes Durrës kanë organizuar një aktivitet të vecantë për të mbledhur fonde për këtë udhëtim.

 

Të gjithë sëbashku ata kanë  gatuar biskota të ndryshme dhe i kanë shitur  ato në një ankand të hapur . Kjo eksperiencë ishte e mrekullueshme sepse të rinjtë treguan përkushtim, dedikim dhe punuan fort për të arritur qëllimet e tyre.

Përvec ëmbelsirave pati edhe disa mësime të shkurtra rreth planit të shpëtimit. Shërbimi, përkushtimi dhe dashuria bënë që Shpirti i Perëndisë të ndihej dhe besimi tek këta të rinj të rritej dhe forcohej.