Dil nga lundrimi kryesor

Shërbimet për Mbështetjen te Vetja

Shërbimet për Mbështetjen te Vetja

Si të Shkarkojmë Materiale mbi Mbështetjen te Vetja (skedarë PDF)

Librat për mbështetje te vetja janë në dispozicion në formatin PDF. Kërkohen programet Adobe Acrobat Reader ose Preview për Mac që të shihet ose të shtypet materiali. Për të shkarkuar programin Acrobat Reader pa pagesë, vizitoni faqen e internetit Adobe. Për të shkarkuar një skedar PDF, klikoni te manuali që doni të shkarkoni, dhe pastaj ruajeni në kompjuterin tuaj.