Dil nga lundrimi kryesor

Konferenca e Kunjit Tiranë, Shqipëri

Pulpit

Ju ftojmë të merrni pjesë me familjet dhe miqtë tuaj në Konferencën e Kunjit Tiranë, Shqipëri e cila do të zhvillohet në datat 3 dhe 4 Mars 2018.

Më shumë informacion në ditët në vijim.

Ju mirëpresim.