Dil nga lundrimi kryesor

Ndërron jetë Plaku Robert D. Hejls

Hales-insta-candid.jpg

Plaku Robert D. Hejls i Kuorumit të Dymbëdhjetë Apostujve ndërroi jetë paqësisht pasditen e së dielës, datë 1 tetor 2017, në orën 12:15 në spital, i rrethuar nga gruaja e tij, anëtarë të tjerë të familjes dhe nga Presidenti Rasëll M. Nelson. Ne do ta ndiejmë mungesën e tij. Urtësia dhe mirësia e tij kanë bekuar jetën tonë për shumë vite. Ne i shprehim dashurinë tonë gruas së tij të dashur dhe Meri dhe i shprehim ngushëllimet tona të përzemërta familjes.

Informacioni lidhur me funeralin e Plakut Hejls do të jepet në vazhdim.

Ndiqni linkun e mëposhtëm për të mësuar më shumë rreth Plakut Hejls.

Elder Robert D. Hales passes away - Global Newsroom - (Anglisht)

ElderHales-Facebook.png